Coaching

Persoonlijke aandacht voor uw medewerkers is zeer bepalend voor werkgeluk en productiviteit

Zijn uw medewerkers in ’topvorm’? Zijn uw leidinggevenden capabel genoeg om uw medewerkers te motiveren? Krijgen uw leidinggevenden voldoende aandacht om zich staande te houden in het uitdagende speelveld waarin zij opereren?

Vanuit uw rol als manager of HR professional zal het u niet onbekend voorkomen dat de behoefte die medewerkers hebben gedurende hun loopbaan erg verschilt. Het is niet altijd zichtbaar waar de behoefte ligt in het kader van hun professionele ontwikkeling en persoonlijke groei. U voelt zich er verantwoordelijk voor dat medewerkers goed presteren en zich betrokken voelen bij de organisatie.

Wat voor coaching heeft u nodig?
Coaching kan om uiteenlopende redenen een zeer effectief instrument zijn om in te zetten. We onderscheiden twee types coaching; coaching voor persoonlijke ontwikkeling en coaching voor loopbaanontwikkeling.

Wij bieden onze opdrachtgevers en kandidaten een flexibel model, zodat we altijd in staat zijn om maatwerk te leveren.

Waarom kiezen voor Ypsylon
  • NIP, NVP, CMI en NOLOC
  • Expertise DIE&B
  • Praktisch en resultaatgericht
  • Inzicht in potentieel, gedrag en drijfveren
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Loopbaan en carrière
  • Sales coaching
  • Maatwerk trajecten
Ypsylon-3

Samen met een ervaren coach worden de leer- en ontwikkeldoelen opgesteld. Hierbij wordt rekening gehouden met de wensen, behoeften en mogelijkheden van uw medewerker en uw organisatie.

Wij leggen nadruk op een inclusief proces en benutten onze kennis en expertise op het vlak van Diversiteit & Inclusie, zodat altijd sprake is van gelijkwaardigheid in onze benadering en wij instrumenten inzetten die recht doen aan de kandidaat. Wij werken progressiegericht en hanteren onder andere principes uit de positieve psychologie.

Ons eigen assessment center biedt uitgebreide mogelijkheden om het coachtraject te ondersteunen voor een optimaal leerproces.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.
Bel 020 – 238 60 09 of mail naar [email protected]