Ontwikkelprogramma’s

Uw medewerkers hebben een continue ontwikkelbehoefte

Uw organisatie verandert doorlopend en dit geldt ook voor de eisen die aan uw medewerkers worden gesteld. Hierdoor is continu sprake is van een ontwikkelbehoefte. Tevens wilt u als organisatie uw medewerkers ook ondersteunen in hun verdere professionele carrière en persoonlijke ontwikkeling. Zij voelen zich hierdoor uitgedaagd en ontwikkelen zich verder, waarmee zij hun waarde vergroten voor uw organisatie. Het is daarom belangrijk om zicht te hebben op het leer- en ontwikkelpotentieel van uw medewerkers, zodat u concrete acties in gang kunt zetten en hiermee perspectief creëert voor uw medewerkers.

In onze programma’s staat het aanleren van praktische vaardigheden centraal en kijken wij enerzijds naar de persoonlijke ontwikkeling en het leerpotentieel van de deelnemer en anderzijds naar de context waarin deelnemers werken en de resultaatdoelstellingen.

Onze programma’s bestaan uit het bieden van inzicht in theorie, eigen ontwikkelpotentieel en vaardigheidsniveau. Wij willen deelnemers in hun kracht zetten en helpen bij hun verdere persoonlijke groei om hun potentieel optimaal te benutten en hun vaardigheden te versterken.

Waarom kiezen voor Ypsylon
  • Ervaren trainers
  • Praktisch en maatwerk
  • Young, medior en senior professionals
  • Ontwikkelpotentieel en gedragsverandering
  • Leiderschap, Sales, Persoonlijke ontwikkeling
  • Programma Diversiteit & Inclusiviteit
  • Programma’s, workshops en training

Afhankelijk van het niveau van de leidinggevenden, de specifieke context en doelstellingen bepalen wij een kader voor een programma.

Programma´s voor
Executives

Het zijn uw bestuurders en senior leiders die ervoor moeten zorgen dat uw organisatie effectief is en klaar voor de toekomst.

Programma’s voor Sales en Commerciële posities

In een wereld van grote concurrentie dienen uw commerciële afdelingen in topvorm te zijn om commerciële kansen te creëren.

Programma Diversiteit
& Inclusiviteit

In de huidige tijd waarin wij leven is het steeds normaler dat binnen organisaties sprake is van diversiteit op de werkvloer.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.
Bel 020 – 238 60 09 of mail naar [email protected]