Employability & Outplacement

Van Employable naar Future Proof

Employability

Uw werknemersbestand verandert en waar nieuwe generaties de werkvloer betreden, hebben oudere generaties moeite om met alle veranderingen mee te gaan. Employable worden en blijven is niet eenvoudig. De inzetbaarheid van uw medewerkers is geen vanzelfsprekendheid.

Het is een interessante en noodzakelijke uitdaging om te kijken welke medewerkers wel en niet passen bij het toekomstbeeld van uw organisatie.

Ons employability center helpt organisaties om medewerkers te mobiliseren om vanuit eigen kracht en ambities gerichte stappen te nemen.

Naast het bieden van individuele coaching en begeleiding, zetten wij ons assessment center in om een goede match te maken tussen bestaande rollen binnen de organisatie en de kwaliteiten en interesses van de deelnemers. Het is daarbij tevens mogelijk om een ontwikkel- of opleidingsadvies te geven. Voorkom een skill-gap door tijdig te investeren in uw mensen.

Waarom kiezen voor Ypsylon
  • Coaching door NIP Psycholoog en Senior Recruiter
  • Persoonlijk aanpak en maatwerk
  • Praktisch en resultaatgericht
  • Combinatie van drie expertises; psychologie, commercie en recruitment
  • Succesformule – effectief solliciteren
  • Uitgebreid Assessment Center
  • Toegang beroepenzoeker

Outplacement

Uiteenlopende redenen kunnen er de oorzaak van zijn dat sprake is van uitstroom van medewerkers uit uw organisatie.

Dit is niet altijd een prettige situatie, echter heeft het voor uw organisatie grote meerwaarde wanneer op passende wijze afscheid van medewerkers genomen kan worden. Voor medewerkers betreft het beëindigen van het dienstverband vaak een ingrijpende gebeurtenis, die gekenmerkt wordt door een periode van onzekerheid en het verwerken van de teleurstelling.

Wij hebben een succesformule ontwikkeld die deelnemers stap voor stap begeleiden in het proces van het vinden van een nieuwe uitdaging en baan.

Onze begeleiding is persoonlijk en wij zetten onze uiteenlopende expertises op het vlak van psychologie, commercie en recruitment in om het proces te doen slagen.

Werkgever

Uiteenlopende redenen kunnen er de oorzaak van zijn dat sprake is van uitstroom van medewerkers uit uw organisatie. Dit is niet altijd een prettige situatie, echter heeft het voor uw organisatie grote meerwaarde wanneer op passende wijze afscheid van medewerkers genomen kan worden.

Werknemer

Hoe gaat u om met het verliezen van uw baan en zekerheid? Voor een ieder is dit een verschillend proces. Waar de ene persoon al startklaar is voor een nieuwe stap, is de ander nog in ‘shock’ van het nieuws en bestaat  grote onzekerheid over de toekomst.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.
Bel 020 – 238 60 09 of mail naar [email protected]