Werkwijze

user (1)

Verandering van binnenuit

Ypsylon staat voor veranderen van binnenuit. Wij zetten onze expertises in om een zorgvuldige en objectieve analyse te maken van vraagstukken van onze klanten.

In dit proces zijn wij transparant, zodat onze klanten ook betrokken blijven in het gehele proces. Het ontzorgen van onze klanten is onze prioriteit, zodat zij zich bezig kunnen houden met hun ‘core’ business.

Vooruitgang betekent anders kijken

Vanuit onze analyse komen wij met een gericht advies over mogelijke routes om het vraagstuk op te pakken. 

settings

Als onafhankelijke partij bekijken wij de bestaande processen en structuren en dagen wij onze klanten uit om ook nieuwe paden te betreden en met een andere ‘bril’ naar vraagstukken te kijken. Samen met u bepalen wij een aanpak om uw doelstellingen te realiseren.

Kernwaarden

Voor al onze klanten werken wij op basis van onze kernwaarden:

  • Deskundig
  • Betrokken
  • Transparant
  • Integer

Gelijkwaardigheid en het aangaan van duurzame relaties met onze klanten en kandidaten staan bij Ypsylon centraal.

Kwaliteit: Bij onze dienstverlening hanteren wij de gedragscodes en de beroepscodes van het NIP, RIM, Noloc en het NVP.

handshake (1)

Samenwerken

Het aangaan van duurzame relaties is waar wij in geloven. Dit betekent openheid, transparantie, betrokkenheid, oprechte interesse, constructief kritisch zijn en confronterend indien nodig.

Alleen door heel goed samen te werken met onze klanten kunnen wij tot optimale resultaten komen. Wij leggen dan ook een zeer grote nadruk bij al onze medewerkers op het aangaan van duurzame relaties met onze klanten en stakeholders.

Praktisch en resultaatgericht

Wij combineren diverse expertises in onze dienstverlening om tot een afgewogen en integrale aanpak te komen die het meeste toegevoegde waarde biedt voor onze klanten.

bar-chart (1)

Daarbij is het uitgangspunt altijd dat naast een zorgvuldige en volledige analyse, de gehanteerde methodiek altijd moet leiden tot praktische en bruikbare resultaten voor onze klanten, zodat beoogde doelstellingen ook daadwerkelijk behaald worden. Na afloop van een traject bij Ypsylon evalueren wij de samenwerking, omdat wij altijd streven naar de hoogste klanttevredenheid en het verbeteren van onze eigen dienstverlening.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.
Bel 050 – 305 34 14 of mail naar [email protected]