Recruitment op Uurbasis

Door de aanhoudende krapte op de arbeidsmarkt, is het nog altijd lastig om de juiste kandidaat te vinden. Daarom is ondersteuning op het gebied van werving en selectie van nieuw personeel nu belangrijker dan ooit.

Om dit ook op een laagdrempelige manier te kunnen aanbieden aan organisaties, hebben wij een nieuwe dienst ontwikkeld: ”Recruitment op uurbasis”, voor posities vanaf 30k. Op deze manier ondersteunen we u in de strijd om top-talent aan te trekken. 

Recruitment op uur basis is een kostenefficiënte aanpak om u te ondersteunen bij uw wervingsbehoeften. U betaald namelijk uitsluitend voor gewerkte uren. Daarnaast is de dienst flexibel op- en af te schalen op basis van uw wervingsbehoeften. We zijn transparant over ons proces en zullen regelmatig met u evalueren over de voortgang.

banner2-recruitment
Waarom kiezen voor Recruitment op Uurbasis?
  • Kostenefficiëntie:

Betaling uitsluitend voor gewerkte uren, met transparante kosten.

  • Transparant:

Een transparante terugkoppeling van de voortgang van het proces.

  • Flexibiliteit:

Schaal op en af op basis van uw veranderende wervingsbehoeften, zonder langdurige verplichtingen. Ons proces kan uitgebreider of beknopter, op basis van uw voorkeuren.

  • Resultaatgericht:

We concentreren ons op uw succes, met zorgvuldige stappen en evaluaties.

Om voor u de perfecte kandidaat te vinden combineren wij verschillende vormen van werving. Zo maken wij niet alleen gebruik van LinkedIn Recruiter, maar zetten we ook actief social media in en kunnen we wervende vacatureteksten voor u schrijven. We creëren een positieve candidate experience zodat kandidaten nu en in de toekomst ambassadeur worden van uw organisatie.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.
Bel 050 – 305 34 14 of mail naar [email protected]