VERGROOT UW SALES POWER MET ONS SALES ASSESSMENT

Ypsylon werkt samen met Van der Maesen&Koch inzake (online) Sales Assessments. Wetenschap en technologische innovaties worden hierbij gecombineerd met kennis en ervaring uit de praktijk, om zo tot een scherp en doeltreffend sales assessment te komen. Met onze assessmentmethodiek bieden wij heldere inzichten voor uw professionals en geven wij concrete ontwikkeladviezen, zodat u uw salesforce optimaliseert en het sales succes van uw organisatie wordt vergroot.

Waarom juist nu investeren in uw sales kapitaal?

Wie had kunnen voorspellen dat het leven deze wending zou krijgen? Inmiddels werken we allemaal al een tijdje thuis, is het eerste crisismanagement achter de rug en kan er langzaam weer vooruit gekeken worden. Zonder te veel als een doemdenker te klinken, is het vrij realistisch om te zeggen dat de komende maanden voor veel organisaties uitdagend en bepalend worden. Het voortbestaan van uw organisatie wordt mede bepaald door de effectiviteit van uw salesforce. Zijn zij in staat om kansen te blijven creëren en deze vervolgens te verzilveren? In deze tijd zal het ‘kaf van het koren’ worden gescheiden en zullen de toppers zich onderscheiden van de rest.

‘’Your sales can make it, or break it’’

Een commercieel professional kan het in tijden van crisis snel verkeerd doen. Men komt pusherig over, zelfzuchtig en is onvoldoende gericht op het perspectief van de klant. Er liggen dan ook volop uitdagingen voor sales, waarbij de kans op korte termijn successen verre van vanzelfsprekend is. Het is een kwestie van het toepassen van de juiste strategie en skills om straks de opdrachten gegund te krijgen. Weet u al wie voor uw organisatie het verschil moeten gaan maken? In welke toppers bent u bereid te investeren? Het maximaliseren van de commerciële effectiviteit zal uw organisatie een grote voorsprong geven wanneer de markt straks weer aantrekt.

Ons Sales Assessment

Door onze ruime ervaring in sales en onze kennis van commercie te combineren met onze psychologische expertise, zijn wij tot een effectief sales assessment gekomen. U krijgt snel inzicht in potentiele strengths, het leerpotentieel en de vaardigheden van uw salesforce, die bepalend zijn voor commercieel succes van uw business.

Wij bieden het sales assessment aan in een drietal varianten:

  1. Identificeer uw sales potentieel – Waar schuilt een mogelijk commercieel talent? Wie zijn mijn commerciële toppers?
  2. Strength-based sales analyse – Analyse van sales kwaliteiten in combinatie met een gericht verbeter- en ontwikkelplan
  3. High performer analyse – Een scherpe analyse van uw ervaren sales professionals en een gericht verbeter- en ontwikkelplan

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van ons sales assessment voor uw organisatie?

Wij staan u graag te woord.

Michael van den Berg (0625173167/[email protected])

Barend Koch (0654381900/[email protected])