Ypsylon Assen gaat verhuizen! Klaar voor de toekomst met het hybride werken

Klaar voor de toekomst met het hybride werken
“Ypsylon, maakt verandering mogelijk”, dat is al jaren onze “pay-off”. Na 14 jaar met veel plezier gewerkt te hebben op ons kantoor in Assen, is het nu tijd voor verandering. Wij zullen per 1 oktober verhuizen naar Groningen. In Groningen gaan wij ons vestigen in het pand van “My Office Stadspark”, een moderne en inspirerende werkomgeving. Het concept van “My Office” sluit erg goed aan bij het (nieuwe) hybride werken.

Van werkplek naar ontmoetingsplek
De corona pandemie heeft de digitale transformatie van organisaties versneld. Vandaag de dag is het tijd en plaats onafhankelijk werken nog actueler geworden. Het rigide van 9 tot 5 op kantoor werken is niet meer de norm. Hybride kunnen werken geeft werknemers autonomie en flexibiliteit. Het combineert ‘the best of both worlds’: vrijheid van thuis kunnen werken met de sociale interactie op kantoor. Het kantoor is voor de professionals meer een ontmoetingsplek geworden waar informatie wordt uitgewisseld. In het kantoor van de toekomst komen meer vrij in te delen ruimtes met werkzones waarin je inspeelt op de wensen van je medewerkers. Bijvoorbeeld een bibliotheek/stiltekamer voor wie in stilte wil werken en een café waar je koffie drinkt en informeel overlegt. Op deze ontmoetingsplek staan de behoeftes van medewerkers, het team en organisatie centraal. Dit betekent niet dat vaste werkplekken zullen verdwijnen. Bepaalde medewerkers zullen hier altijd behoefte aan blijven houden. Het is dan ook een maatwerkconcept dat voor iedere organisatie anders is.

Hybride werken is maatwerk
Per 1 oktober 2021 gaat onze organisatie Ypsylon volledig over op het hybride werken. Bij het hybride werken zullen onze collega’s (kantoor Groningen en kantoor Amstelveen) een aantal dagen vanuit kantoor werken en ook vanuit huis. Het bezoeken van het kantoor zal met name zijn om onze diensten uit te voeren die face to face plaatsvinden of om gezamenlijk te overleggen over lopende projecten. Ook voor collega’s die behoefte hebben om even in een andere omgeving te willen zijn, faciliteren wij vaste werkplekken. Voor onze klanten blijven wij maatwerk leveren in het aanbieden van onze diensten face to face of online. Hierbij zullen de wensen van onze klant leidend zijn.

Kortom: een verhuizing naar een inspirerende werkomgeving met de nieuwe hybride vorm van werken. Wij kijken met veel plezier uit naar ons nieuwe werkplek in Groningen, ‘the city of talent’. Met enthousiasme zien wij uit naar wat deze stad ons te bieden heeft. Wij nodigen u daarom graag uit om na 1 oktober a.s. een kijkje te komen nemen op ons nieuw kantoor.

Ons nieuwe adres is:

Leonard Springerlaan 35
9727 KB Groningen
050-3053414
[email protected]

 

LET OP! Het bovenstaande telefoonnummer is ons nieuwe telefoonnummer.