Ypsylon collaborates with organizational psychologists with extensive knowledge and expertise in the field of DIE&B (Diversity, Inclusion, Equity, and Belonging).

Onze visie is dat DIE&B niet een afzonderlijk of losstaand expertise gebied is, maar specifieke invalshoeken biedt voor uiteenlopende relevante processen waar organisaties en de mensen die er werken mee te maken hebben. Denk hierbij aan strategievorming, verandermanagement, een veilige en duurzame organisatiecultuur, up to date leiderschapsprogramma’s, in- door- en uitstroom vraagstukken, teamontwikkeling of persoonlijke ontwikkeling.

Wij geloven erin dat organisaties die de kennis en expertise op het vlak van DIE&B op juiste wijze benutten en inzetten, als werkgever aantrekkelijker worden voor nieuw talent, een sociaal veilige werkomgeving realiseren, als organisatie betere dienstverlening bieden, een hogere productiviteit realiseren en betere financiële resultaten behalen. Er zijn tegenwoordig steeds meer onderzoeken die de voordelen aantonen van een diverse en inclusieve organisatie. Men dient hierbij wel te realiseren dat het op juiste wijze inrichten van een inclusieve en sociaal veilige organisatie een proces is dat de juiste expertise vereist en doorzettingsvermogen.

In Ypsylon, you will find the right partner to support you in this endeavor.

The rise of the DIE&B (Diversity, Inclusion, Equity, and Belonging) knowledge and expertise field is an ongoing trend. Where it was about diversity twenty years ago, the terminology has expanded to include Inclusion, Equity, and Belonging.

Each term highlights a different perspective and is therefore relevant. Below, you will find a brief explanation of the terminology.

Contact Ypsylon when your organization is ready to take effective steps.

  • Is your management struggling to develop a clear vision and direction in the field of D&I (Diversity and Inclusion)?
  • Wilt u meer weten over hoe u DIE&B expertise kunt inzetten voor uw organisatiedoelen?
  • Is your organization ready to introduce a new quality standard for your leaders?
  • Zoekt u een praktische vorm om uw medewerkers en teams kennis te laten maken met het thema DIE&B?